fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Metris Range Mixers

 

Изграждането на дом подходящ за цялото ви семейство изисква внимание към всеки детайл и към абсолютно всяка стая. В това число влиза и банята, а в наши дни тя е едно от малкото места, където можем истински да се отпуснем.

Вече сме в последните дни на 2019г., но съветите, които ще споделим с вас в следващите редове, вярваме, че ще бъдат актуални и занапред!

 

Симетричен дизайн и внимателен избор на цветови комбинации

Искате ли да създадете баня, която да се превърне в любимо място на малките и предпочитано такова за големите? В такъв случай бихме ви посъветвали да се насочите към симетричният дизайн. Можете да използвате огледални мивки с хромирани смесители, които да изпъкват на целия фон и да бъдат открояващ се акцент.

Меките земни цветове като бежово, например, в комбинация с дървени орнамент ще придаде нужния баланс и усещане за завършеност. Позиционирането на ваната, също е важен елемент за цялостната подреденост на вашата мечтана баня.

За целта можете да я позиционирате между двете мивки, като по този начин ще използвате максимално свободното пространство. Добавянето на дървени рафтчета, на които да подредите своите аксесоари за баня са липсващия елемент на тази така уютна баня.

След като обърнете толкова внимание на детайлите, не трябва да забравяте и изборът на подходяща светлина. В случая може да се спрете на стенно осветление, като разбира се използвате мека жълта светлина, която да засилва още повече топлото и уютно усещане на цветовете на стените и дървените елементи.


Модерни смесители за водна приказка

Всеки малък детайл играе огромна роля за цялостното усещане на едно помещение. Със своя минималистичен дизайн, смесителите за баня от серията Metris на hansgrohe ще добавят елегантен акцент на земните мотиви във вашето помещение. Елегантните извивка наред с модернистични хромиран дизайн ще се съчетаят перфектно с топлите и уютни мотиви на вашата баня. Да не забравяме и за иновативните технологии, които продуктите на hansgrohe предоставят, за да можете вие да се насладите на всеки един момент в банята, но и същевременно да опазвате природата!

Основно Меню