fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Rainfinity Shower

Мечтаете ли за ултра-модерен душ, който да превръща ежедневното ви къпане в незабравимо преживяване? Новата Rafinity серия душове от hansgrohe ще ви пренесат в един друг свят в момента, в който пуснете водата!

 

Превъзходен дизайн в комбинация с невероятно усещане

Всички ние в hansgrohe смятаме, че човек никога не трябва да прави компромис, що се отнася до обзавеждането на банята. Това е мястото, където можете да се отпуснете след тежък работен ден и за момент да забравите за всичките си задължения!

Women Taking Shower

С Rainfinity душовете имате възможността да изпитате нещо, което не сте усещали преди. Представете си как безброй малки капки докосват тялото ви по един неописуем начин и ви карат да се отпуснете изцяло. Благодарение на PowderRain технологията, вие ще имате пълен контрол върху струята на водата. Без значение от изборът ви, Rainfinity и PowderRain ще ви накарат да се отпуснете максимално.

 

Rainfinity: Иновативен дизайн подхождащ на всяка баня

Дизайнът на всички продукти от гамата Rainfinity е перфектна комбинация между модерното и минималистичното. Голямата глава и ръчният душ придават усещане за комфорт и свобода във всяка баня. В допълнение, невероятният контраст между матово бяло и графитено сиво превръщат Rainfinity в истински шедьовър, който би стоял добре във всеки дом.

Rainifnity

Основно Меню