fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Hansgrohe Kitchen Sink Combi

 

Когато стане въпрос за кухненско обзавеждане, няма как да пропуснем най-важния елемент – кухненската мивка. Продуктите на hansgrohe от тази категория предлагат революционно решение, що се отнася до начините, по които използвате водата. Комбинацията от мивка с елегантен дизайн, кран, sBox и подвижен маркуч, ще направят кухненските ви задължения лесни като детска игра. В следващите редове ще разгледаме какво прави кухненските мивки на hansgrohe толкова специални!

Нещо повече от обикновена мивка!

Кухненските мивки на hansgrohe с лекота могат да подложат всяко ваше разбиране за използване на водата под въпрос! Събирайки в себе си различни начини за управления на водната струя, както и възможност за използване на подвижен маркуч, всички продукти от тази категория предлагат иновативни решения на вече установените норми в кухненското обзавеждане. Наред с това, всички революционни технологии, които hansgrohe въвежда, се обединени в мивка с елегантен и минималистичен дизайн.

Дизайн толкова добър, че всички продуктови комбинации от категорията, взимат наградата iF Design Awards 2017“ малко след своето пускане!

Революционни методи за управление

Tilt Lever

Що се отнася до управлението на водата, продуктите на hansgrohe предлагат два различни начина:

  • Tilt Lever или лост за управление, който е разположен върху рамката на самата мивка. Той ви позволява лесно и удобно да определяте количеството и температурата на водата.
  •         Бутон върху смесителя, с който да пускате и спирате водата, както и да отваряте и затваряте канала.

Освен тези два компонента, не трябва да забравяме и възможността за използване на подвижен маркуч. Огромното предимство, което то придава на всички кухненски продукти, е възможността за гъвкава работа с водната струя. С него ще можете да лесно да поддържате хигиената на мивката си, както и старателно да измивате продуктите преди да ги сервирате на масата!

Всеки един компонент на кухненската мивка е координиран до съвършенство с останалите, така че да ви предостави възможно най-доброто преживяване, надеждност и удобство. В комбинация със sBox от hansgrohe, ще можете да се насладите на времето, което прекарвате в изпълнението на вашите кухненски задължения.

 

hansgrohe sBox: Подредба и сигурност

Препарати за миене, инструменти и кофи са най-нормалните неща, които могат да се срещнат в пространството под мивката. Разбира се, всички те трябва да намерят своето място около меките и твърди връзки, които вървят с всяка една кухненска мивка.

След като ви споменахме за възможността за подвижен маркуч, може би сте се запитали откъде ще намерите място и за него, във вече запълненото от други предмети място?

Точно тук идва моментът да ви представим и hansgrohe sBox – продуктът, който ще придаде ред в пространството под мивката ви и ще подсигури по-дългия живот на подвижния маркуч. От самото име можете да разберете какво представлява sBox. Това е кутия, в която е поместен маркуча, така че да не заема излишно място, но същевременно да е защитен от удари и да работи безотказно.

Ако се притеснявате откъде ще намерите място и за специална кутия за маркуч, недейте! Hansgrohe sBox може да се събере в ограничено пространство безпроблемно!

Превърнете кухнята си в място на иновация, удобство и функционалност с продуктите на hansgrohe!

Основно Меню