fbpx
Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Вземането на душ е станала незаменима част от нашето ежедневие. А банята е оазисът, където можем да избягаме от забързания график и да се възстановим. Това е мястото в дома, където можем да се оттеглим, да се отпуснем и просто да се изключим.

hansgrohe (Хансгрое) разработи душ спрей, за да направи преживяването под душа още по-специално и да допринесе в още по-голяма степен за релаксацията. Това е иновация, която ще ви пренесе в един нов свят! Хиляди фини, меки като коприна, микрокапчици се плъзгат по кожата, давайки ви възможност да се изгубите в мислите си и да се отдадете на сетивата си.

Повече изходи на душа за фини микрокапчици

С новоразработената технология за микроспрей, PowderRain се оказва много по-фин от конвенционалните дюзи за душ. Вместо само един изход за пръскане на дюзата, PowderRain има шест фини отвора, които превръщат спрея в хиляди микрокапчици чрез усъвършенствана технология. Те са толкова леки, че меко попадат върху кожата, без да се отскачат. Това автоматично намалява разпръскването, което е голямо предимство при отворени душове, а също така пести усилия за почистване на банята.
„Изходите на водата са подредени по-плътно, което усилва овлажняването на кожата“, обяснява Ян Хайстерхаген, вицепрезидент на продуктовия мениджмънт. Душът, който разхлажда всички наши сетива, включва и приятна акустика. В новата звукова лаборатория на Hansgrohe експертите са успели да намалят звуците на душ в PowderRain с около 20%. Новите ръчни душове Raindance Select S 120 P с PowderRain са тихи като шепот, което допринася за цялостното преживяване на чистата релаксация.

Мини капчици - максимален ефект

Когато са концентрирани и малките неща водят до силно въздействие – един принцип на природата, който прави новия спрей от PowderRain толкова ефективен. Поради силно увеличения брой капчици, водата покрива по-големи части от тялото. Това прави PowderRain особено ефективен, например, когато изплаквате шампоана. Този нов режим на пръскане помага и за пестене на вода: PowderRain намалява консумацията на вода в ръчните душове с около 30% до 12 литра в минута. По-малко вода означава и по-ниска консумация на енергия.

Основно Меню